Categories
Tottenham Hotspur ei muuta Manchester Cityn potentiaalista mestaruuskilpailua millään tavalla
15 May

Tottenham Hotspur ei muuta Manchester Cityn potentiaalista mestaruuskilpailua millään tavalla

Valioliiga on Manchester Cityn paras mahdollisuus voittaa mestaruus, ja joukkueen on tartuttava voittoon kahdella viimeisellä kierroksella. Pep Guardiola kaatui maahan, kun Tottenham Hotspur melkein teki maalin. Tällaisen kohtauksen esiintyminen sai läsnä olevat fanit suoraan tuntemaan olonsa hauskalta. Näyttää siltä, ​​että Pep Guardiolan vahvuus on väärennös. Akanjin kohtalokas virhe melkein tuhosi hänen mahdollisuuden voittaa kausi, mikä aiheutti Pep Guardiolan mentaliteetin melkein romahtamisen.

Tottenham Hotspur ei lopulta katkaissut Manchester Cityn voittoputkia, ja se sijoittui menestyksekkäästi Valioliigan ensimmäiseksi. Pelin jälkeen Pep Guardiola meni henkilökohtaisesti Son Heung-minin luo kehumaan hänen upeita taitojaan, mikä sai hänet tuntemaan olonsa masentuneeksi. Pep Guardiolan ja Son Heung-minin iloisessa keskustelussa ihmiset kyseenalaistivat, halusivatko he myös vastustajiensa käyttävän Manchester City Jalkapallo fanipaita Lapsille. Kun Erling Haaland teki vielä kaksi maalia, hän on lukkiutunut tiukasti Kultaisen saappaan kunniaksi tällä kaudella.

Tottenham Hotspur halusi niin kovasti olla vastustaja, joka voitti Manchester Cityn. He pukeutuivat Jalkapallo fanipaita Lapsille ja kannustivat toisiaan pukuhuoneessa. Jos yrität parhaasi etkä silti voi voittaa, epäonnistuminen on helpotus. Jotain epämiellyttävää tapahtui Manchester Cityn ottelussa Tottenham Hotspuria vastaan, mutta molemmat osapuolet halasivat toisiaan ottelun päätyttyä. Kausi lähenee loppuaan. Riippumatta siitä, mikä joukkue on panostanut, tulokset voidaan hyväksyä vain rauhallisesti.