Categories
Roma ei tehnyt ihmeitä
03 May

Roma ei tehnyt ihmeitä

Roma ei tehnyt ihmettä, Bayer 04 Leverkusen jatkoi lyömätön ennätystään 47 pelissä. Paulo Dybala käveli kentältä pettyneenä AS Roma Jalkapallo fanipaita Lapsille, koska he eivät luultavasti pystyneet voittamaan vastustajaansa. Pelin aikana Paulo Dybalalla oli monia mahdollisuuksia tehdä maaleja, mutta valitettavasti hän ei tehnyt tehokkaita maaleja. Kun Roma ei saavuta yhtään mestaruutta tällä kaudella, pelaajien välillä tapahtuu varmasti kauppoja.

Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa Bayer 04 Leverkusen voitti Roman vierasjoukkueessa 2-0 ja siirtyi johtoon. Tämä Bayer 04 Leverkusen pelipaidat on määrä asettaa useita ennätyksiä tällä kaudella. Niiden voima on todellakin liian vahva. Bayer 04 Leverkusen on tällä hetkellä voittamaton 47 ottelussa kaikkina kausina, mikä rikkoi jälleen oman ennätyksensä lyömättömänä kaikissa viidessä Euroopan suurimmassa liigassa.

Roma hävisi kahdella maalilla kotonaan, joten onko heillä vielä mahdollisuuksia vastahyökkäykseen vierasottelussa? Bayer 04 Leverkusen on varmistanut Bundesliigan mestaruuden etukäteen, joten myös Eurooppa-liigan finaali on heidän täytyy voittaa. Molempien osapuolten vahvuudesta tässä pelissä päätellen Rooman on todella vaikeaa voittaa Bayer 04 Leverkusen. Romalla täytyy olla pelaajia, jotka voivat tehdä ihmeitä, muuten epäonnistuminen on tuomittu.