Categories
Robert Lewandowski tekee upean ensimmäisen vapaapotkun FC Barcelonaa vastaan
04 May

Robert Lewandowski tekee upean ensimmäisen vapaapotkun FC Barcelonaa vastaan

Useiden kuukausien odottamisen jälkeen Robert Lewandowski pääsi lopulta jälleen peliin ja teki kolme maalia yhdessä pelissä. FC Barcelona ei voinut voittaa La Ligan mestaruutta, mutta se varmisti paikan Mestarien liigassa etuajassa. Siitä on pitkä aika, kun Robert Lewandowski teki upean vapaapotkun. Viimeksi hän teki maalin FC Bayern Müncheniä vastaan. 35-vuotias Robert Lewandowski ei voi enää saavuttaa enempää maaleja pukeessaan FC Barcelona Jalkapallo fanipaita Lapsille, ja hänen sopimuksensa päättyy ja hän vain lähtee.

Tässä ottelussa FC Barcelona voitti Valencian 4-2. Upea vapaapotku muistutti yleisöä taas Lionel Messistä. Lionel Messin FC Barcelonan ajat ovat hämärtymässä, jolloin upeat vapaapotkupotkujen esiintyminen oli säännöllistä. Nyt FC Barcelonassa upeista vapaapotkuista on tullut luksuskohtaus, eikä joukkueessa ole vastaavaa kykyä hyökkääjää.

Aina kun Lionel Messi pukee päälleen tuon vaaleanpunaisen Inter Miami CF Jalkapallo fanipaita Lapsille, ihmiset ajattelevat myös FC Barcelonalle kuuluvaa vaaleanpunaista aikaa. Robert Lewandowski ei lopulta pystynyt muuttamaan FC Barcelonan ennätystä, ja hän oli vain ohikulkija joukkueelle. Voimakas Robert Lewandowski ajatteli voivansa muuttaa FC Barcelonan historiallisen ennätyksen. Valitettavasti kaksi vuotta myöhemmin hän näki myös totuuden selvästi. Robert Lewandowskin uran muutos ei ainoastaan muuttanut FC Bayern Münchenin ennätystä, vaan myös suoraan hänen asemaansa jalkapallossa.