Categories
Neymarilla ja CRISTIANO RONALDOlla on erilaisia tilanteita Saudi-Arabian liigassa
06 Jun

Neymarilla ja CRISTIANO RONALDOlla on erilaisia tilanteita Saudi-Arabian liigassa

Eri pelaajilla on erilaiset kohtalot. CRISTIANO RONALDO yritti parhaansa pelata Saudi-liigassa, mutta ei lopulta voittanut yhtään mestaruutta tällä kaudella. Kun Neymar riisui Paris Saint-Germain Jalkapallo fanipaita Lapsille, hän liittyi myös Saudi-Arabian liigaan ja lepäsi lähes kauden loukkaantumisen vuoksi. Neymar ei osallistunut liian moneen peliin, mutta tämän kauden päätyttyä hän voitti itse asiassa kolme mestaruutta. Neymar ei käyttänyt Jalkapallo fanipaita Lapsille kilpaillakseen joukkuetoveriensa kanssa, mutta hän nautti mestaruuscupin yhdessä pitämisen ilosta.

Neymar osallistui innoissaan mestaruuden voiton hetkeen, eikä hän odottanut Al-Hilal Saudi Football Clubin saavuttavan näin erinomaisia ​​tuloksia tällä kaudella. Vaikka Neymar ei ole enää paljouden arvoinen, hän nauttii edelleen 150 miljoonan dollarin vuosipalkasta. Vain vuodessa Neymarin 90 miljoonan euron siirtomaksu on nyt pudonnut vain 30 miljoonaan euroon. Saudi-Arabian pitäisi olla myös Neymarin uran viimeinen pysäkki. Hänen on mahdotonta palata viiden parhaan sarjan joukkoon uudelleen.

Tällä kaudella Cristiano Ronaldo vuodatti taas kyyneleitä kentällä. Hänen haluttomuutensa sai hänet itkemään lakkaamatta. Cristiano Ronaldo ei ymmärtänyt, miksi mestaruuden voittaminen oli niin vaikeaa. Cristiano Ronaldo oli pettynyt peliin yhä uudelleen. Hän yritti parhaansa päästäkseen eteenpäin. Kilpailukykyisenä hän ei kestänyt epäonnistumisen tuskaa. Yli vuoden kuluttua, kun fanit näkivät Cristiano Ronaldon jälleen itkevän, he kaikki valittivat elämän kohtalon erilaisia ​​järjestelyjä.