Categories
Mats Hummelsia ei valittu Saksan Euroopan Cupin listalle
25 May

Mats Hummelsia ei valittu Saksan Euroopan Cupin listalle

Saksan EM-kisoihin ilmoittamasta pelaajalistasta eniten kiistaa aiheutti Mats Hummelsin epäonnistuminen valituksi tullessaan. Loppujen lopuksi Mats Hummels pelasi hyvin aikana, jolloin hän käytti tällä kaudella Borussia Dortmund Jalkapallo fanipaita Lapsille. Päävalmentaja Julian Nagelsmann korosti edelleen pelissä näkemäänsä ilmiötä uskoen, että Mats Hummels ei pystynyt muodostamaan hyvää puolustuslinjaa joukkueen muiden pelaajien kanssa. Kilpailuun osallistuvien pelaajien määrä on rajallinen, ja päävalmentaja Julian Nagelsmann päätti lopulta uskoa nuorten pelaajien vahvuuteen.

Mats Hummelsin asenne siihen, ettei hän voi käyttää Saksa EURO 2024 pelipaidat osallistuakseen kilpailuun, on edelleen erittäin vilpitön. Mats Hummels kunnioittaa maajoukkueen päätöstä. Jos nuoret pelaajat ovat hyödyllisempiä kokonaisvoimalle, hänen vetäytymisensä on kohtuullinen. Nyt Saksalla ei ole 100% vahvuutta missään asennossa, ja jopa erinomainen maalivahti Manuel Neuer on saavuttanut 38-vuotiaan.

Saksa tarvitsee nuorten pelaajien voimaa, joten sen on uhrattava vanhojen pelaajien pätevyys, jotta se ei voi osallistua. Aikakausi tarvitsee rohkeutta uudistua, joten Julian Nagelsmann ottaa tämän tärkeän tehtävän. Saksa ei ole se joukkue, jonka fanit uskovat voittavan Euroopan Cupin. He voivat vain parantaa vahvuuttaan. Vaiheessa, jossa nuoret pelaajat korvaavat vanhoja pelaajia, tulee varmasti lisää negatiivisia uutisia. Julian Nagelsmann on henkisesti valmistautunut.