Categories
Marco Reus etenee uuteen Mestarien liigan finaaliin Borussia Dortmundissa
08 May

Marco Reus etenee uuteen Mestarien liigan finaaliin Borussia Dortmundissa

Monien ihmisten silmissä joukkueella, joka voi voittaa Mestarien liigan mestaruuden, ei tarvitse olla vain tietty vahvuus, vaan sillä on oltava myös pelaajien määrätietoisuus yhdistyä yhdeksi. Paris Saint-Germainilta puuttuu edelleen yhtenäisyyden henki, ja heidän on mahdotonta voittaa Mestarien liigan mestaruutta. Vaikka Borussia Dortmund ei ole vahvin edustaja, pelaajat näyttävät päättävän työskennellä lujasti yhdessä Marco Reusin mestaruusunelman eteen.

Nämä ovat viimeiset ottelut, joissa Marco Reus käyttää Borussia Dortmund Jalkapallo fanipaita Lapsille, ja pelaajien keskuudessa näyttää olevan yhteinen tietoisuus. Borussia Dortmund eteni Mestarien liigan finaaliin, mitä fanit eivät ole koskaan ajatelleet tällä kaudella. Monien silmissä Real Madrid on edelleen paras joukkue mestaruuden voittamiseksi, joten muuttaako Borussia Dortmund tilannetta finaalissa?

Borussia Dortmund eteni jälleen Mestarien liigan finaaliin 11 vuoden jälkeen. Onko tämä paras muisto, kun Marco Reus lähti? Kun viimeinen vihellys soi, Marco Reus näytti hyvin innostuneelta ja vuodatti kyyneleitä. Itse asiassa, riippumatta siitä, kuinka Borussia Dortmund esiintyy finaalissa, tämä lopetus on täydellinen lopetus Marco Reusille, joka on lähdössä. Vuonna 2012 Marco Reus käytti juuri tätä keltaista Jalkapallo fanipaita Lapsille ja pääsi Mestarien liigan finaaliin. Valitettavasti joukkue hävisi FC Bayern Münchenille 1-2. Nyt vuonna 2024 Marco Reus jättää Borussia Dortmundin, jossa hän on pelannut 12 vuotta. Onko toinen Mestarien liigan finaali juhlan arvoinen kohtaus?