Categories
Liverpool hävisi Evertonille ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen
25 Apr

Liverpool hävisi Evertonille ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen

Auttoiko Liverpool tässä pelissä Evertonia välttämään putoamisen vai menettikö he itseluottamuksensa Valioliigan mestaruuden voittamiseksi. Liverpool hävisi 0-2 Evertonille, mikä oli suora pettymys kaikille. Tämän pelin tappio vaikuttaa todennäköisesti suoraan avaintekijöihin, jotka estävät Liverpoolin voittamasta mestaruutta. Trent Alexander-Arnold ja Darwin Núñez olivat erityisen surullisia. He palasivat pukuhuoneeseen ja kieltäytyivät silti riisumasta Liverpool Jalkapallo fanipaita Lapsille ja lähtemästä.

Darwin Núñez menetti jälleen kerran maalinteon, ja Trent Alexander-Arnoldin puolustusvirhe johti puskuun, joka sinetti voiton. Tämä oli Liverpoolin ensimmäinen tappio Evertonille kolmeen vuoteen, ja heidän voittoputkinsa katkesi. Everton ei ehkä odottanut voittavansa Liverpoolia, loppujen lopuksi näiden kahden välillä on iso kuilu rankingissa. Tämän pelin voitto tai tappio vastaa myös ihmisten arviota Valioliigan joukkueesta. Tässä liigassa ei ole heikkoja.

Sen jälkeen kun Evertonista vähennettiin 6 pistettä rahoitussääntöjen rikkomisen vuoksi tällä kaudella, joukkue joutui jälleen putoamisongelmiin. Jokainen joukkue ei halua putoaa, joten näiden pelaajien, jotka haluavat pukeutua Everton Jalkapallo fanipaita Lapsille, on tartuttava voittoon muutamassa viime pelissä. Liverpool kilpailee mestaruudesta, kun taas Everton tekee myös viimeisiä ponnisteluja putoamisen välttämiseksi.