Categories
Kylian Mbappé opiskelee lujasti parantaakseen erilaisia taitoja
27 Apr

Kylian Mbappé opiskelee lujasti parantaakseen erilaisia taitoja

Lionel Messi saattaa olla se, joka vaikutti Kylian Mbappén muuttamaan mieltään, ja nyt hän ei halua jatkaa Paris Saint-Germain Jalkapallo fanipaita Lapsille ja nauttia korkeasta palkasta. Riippumatta siitä, mihin joukkueeseen Kylian Mbappé päättää liittyä, hänen vuosipalkansa ei ehkä ole korkeampi kuin Paris Saint-Germainin. Vuodesta 2022 lähtien Kylian Mbappé tunsi hitaasti Lionel Messin vahvuutta pelissä, ja hän muutti vähitellen sisäisiä ajatuksiaan kauan sitten. Kylian Mbappén on lähdettävä Paris Saint-Germainista parempaan seuraan, ja on myös aika saavuttaa alkuperäinen tavoite käyttää Real Madrid Jalkapallo fanipaita Lapsille.

Varsinkin vuodelle 2023 tullessa Lionel Messi loukkasi useiden ranskalaisten fanien toimesta live-peleissä, ja kun hän ei päättänyt luovuttaa itsestään jalkapalloa pelatessa. Kylian Mbappéa ihailee syvästi Lionel Messin osoittama henki, ja kaikenlaiset upeat maalit sisältävät hänen omia taitojaan. Sen jälkeen Kylian Mbappé opiskeli lujasti parantaakseen erilaisia taitoja sen sijaan, että luottaisi vain nopeuteen estääkseen vastustajan syötöt.

Kuluneen puolen vuoden aikana ihmiset ovat kokeneet syvästi, että Kylian Mbappén voimat ovat parantuneet ja hän pystyy syömään. Tässä Paris Saint-Germainin ja Lorientin välisessä ottelussa Kylian Mbappé suoriutui loistavasti älykkäillä syöttötaidoillaan tehden kaksi maalia ja yhden syötön yhdessä pelissä. Lionel Messissä Kylian Mbappé ymmärtää paremmin kuinka olla erinomainen hyökkääjä, ja hän ymmärtää paremmin, että hänen voimansa on todellinen välttämätön ase.