Categories
Kaksi maalia teki Joselun tunnetuksi
11 May

Kaksi maalia teki Joselun tunnetuksi

Vaihtopelaaja pelasti Real Madridin, ja hänen omaisuutensa on vain 500 000 euroa. Nämä kaksi maalia tekivät Joselun tunnetuksi, ja hänestä tuli inspiroiva luku unelma-ajahtajille. 34-vuotias Joselu ei luopunut unelmansa toteuttamisesta. Kun Real Madrid kutsui hänet mukaan, hän puki tämän Jalkapallo fanipaita Lapsille ylleen ilman mitään harkintaa. Monille espanjalaisille Real Madrid edustaa jalkapallon korkeinta kunniaa, ja jokainen jalkapalloilija on halukas liittymään siellä pelaamaan.

Tämän kauden alussa, kun Real Madrid loukkaantui useilta pelaajilta, joukkue palkkasi Joselun ja Kepa Arrizabalagan lainalle. Molemmat pelaajat ovat kotoisin Espanjasta, joten heidän on maksettava Real Madridista. Kun Real Madrid menetti Benzeman, joukkue tarvitsi kokeneen pelaajan liittymään. Kun Carlo Ancelotti kohtasi monia vanhoja pelaajia, hän valitsi lopulta Joselun.

34-vuotiaalla Joselulla oli kokemusta Real Madrid Jalkapallo fanipaita Lapsille 13 vuotta sitten. Valitettavasti häntä ei käytetty uudelleen ja joukkue vaihtoi sen. Sen jälkeen Joselu koki roolien vaihtamisen kahdeksan joukkueen välillä, ja hän kaipasi palata jonain päivänä Santiago Bernabéu -stadionille. Kun unelma tuli taas lähemmäksi, Joselu käytti elämänsä aikana oppimiaan taitoja varmistaakseen Mestarien liigan välierävoiton Real Madridille. Joselun uraa muisteleva se on kuin inspiroiva menestysfilmi, joka kertoo ihmisille: riippumatta siitä, kuinka pitkä yö on, aamunkoitto tulee aina.