Categories
Jadon Sancho ei saavuttanut tavoitetta voittaa mestaruus Borussia Dortmundissa
05 Jun

Jadon Sancho ei saavuttanut tavoitetta voittaa mestaruus Borussia Dortmundissa

Jadon Sanchon laina Borussia Dortmundissa on umpeutunut, ja hänen viimeinen toivonsa murskattiin Mestarien liigan finaalissa. Manchester United voitti ainakin FA Cupin, kun taas Borussia Dortmund ei voittanut yhtään mestaruutta. Jadon Sancho kohtaa todennäköisesti saman kohtalon kuin Felix, ja hänet lainataan uudelleen. Aiempien huomautustensa vuoksi Jadon Sancho ei voi enää pelata Manchester United Jalkapallo fanipaita Lapsille.

Kun Borussia Dortmund lähetti Marco Reusin pois, onko joukkue valmis pitämään Jadon Sanchon? Pelin menetys vei myös monilta pelaajilta sisäiset toiveet, ja Marco Reusin lopullinen mestaruusunelma murtui. Tämä oli viimeinen kerta, kun Marco Reus käytti Borussia Dortmund Jalkapallo fanipaita Lapsille kilpaillessaan, ja lopulta hän poistui unelmastadionilta katuen. Kahdentoista vuoden kokemuksen jälkeen Marco Reus tunsi vain olevansa fyysisesti väsynyt, ja hän oli kokenut liikaa loukkaantumisia ja toipumista.

Myös 35-vuotias Mats Hummels ei silti pystynyt tuomaan voittoisaa loppua, vaikka osoitti vahvaa voimaaan. Mats Hummels eliminoi monta kertaa Real Madridin suotuisat hyökkäykset ja halusi saada jälleen kunnian kovan työnteosta tällä kentällä. Mats Hummelsia ja Marco Reusia ei valittu Saksan joukkueen listalle Euroopan Cupiin, joten tämä finaali oli heille tapa purkaa haluttomuuttaan. Borussia Dortmundin tavoite mestaruudesta ei toteutunut, ja pelaajien jääminen tulee jälleen ongelmaksi.