Categories
Italian uusi pelaajakokoonpano Euroopan Cupissa
08 Jun

Italian uusi pelaajakokoonpano Euroopan Cupissa

Tässä Euroopan Cupissa joukkue, johon ihmiset kiinnittävät eniten huomiota, on Italia. Ensinnäkin Italian joukkue ei osallistunut vuoden 2022 MM-lohkovaiheeseen, joten heidän vahvuudestaan ​​ei ole tarkkoja tietoja neljän vuoden jälkeen. Toiseksi Italian joukkue tulee olemaan myös suurimman paineen alaisena viimeisen Euroopan Cupin voittajana. Euroopan Cupin historian pisimmän voittosarjan loi Italian joukkue, joka voitti viisitoista peräkkäistä peliä viimeisessä istunnossa.

Myös Italian joukkueen kokoonpano on jossain määrin muuttunut, ja monet vanhat pelaajat ovat lähteneet tai jääneet eläkkeelle. Erityisesti kaksi kuuluisaa vanhaa puolustuslinjan pelaajaa, Bonucci ja Giorgio Chiellini, ovat jääneet eläkkeelle, ja heidän Jalkapallo fanipaita Lapsille doistaan ​​on tullut eräänlainen muistoelämys. Vasemmanpuoleisella pääpuolustajalla Leonardo Spinazzolalla ei ollut mahdollisuutta käyttää Italia EURO 2024 pelipaidat osallistuakseen kilpailuun loukkaantumisen vuoksi, ja hän oli myös erityisen pahoillaan. Näiden erinomaisten puolustajien puuttuminen on tarkoitettu heikentämään Italian joukkueen puolustuslinjan vahvuutta. Nyt se riippuu siitä, voivatko nuorten pelaajat räjähtää.

Kaikki tietävät, että Italian joukkueen täydellinen taktiikka on puolustaa ja vastahyökkäys. Jos puolustuslinjalla ei ole erinomaista suorituskykyä, maajoukkueen vahvuus vaikuttaa varmasti. Italian joukkueen suurin etu on, että keskihyökkääjät ovat kasvaneet ja he ovat menestyneet hyvin seuroissaan. Tällä kertaa Italian joukkue jaettiin kuolemanryhmään, jossa kohtaavat Espanjan, Kroatian ja Albanian ryhmässä.