Categories
FC Bayern Münchenin epäonnistuminen piilee enemmän päävalmentajan taktisissa järjestelyissä
09 May

FC Bayern Münchenin epäonnistuminen piilee enemmän päävalmentajan taktisissa järjestelyissä

Jokaisella valmentajalla on oma ainutlaatuinen taktinen suunnitelmansa, mutta Thomas Tuchel ei silti pysty ylläpitämään hyvää henkistä laatua. FC Bayern Münchenin siirtyessä väliaikaisesti johtoon, kuinka hän voisi korvata kaikki tärkeimmät hyökkääjät kymmenen minuutin sisällä? Leroy Sane, Jamal Musiala ja Harry Kane on kaikki vaihdettu, joten kenelle jää FC Bayern Münchenin maalintekovastuu? Harry Kane istui juuri penkillä FC Bayern München Jalkapallo fanipaita Lapsille. Kun vastustaja teki kaksi maalia kerralla, hän ei voinut kuin vuodattaa kyyneleitä.

Pep Guardiola ei tavallisesti muuta pääpelaajia tärkeissä peleissä, mikä johtaa usein fanien pahoinpitelyyn. Fanit kuitenkin loukkasivat Thomas Tuchelia, koska hän usein vaihtoi pelaajia satunnaisesti peleissä, jotka olivat varmasti voittavia, mikä johti epäonnistumiseen. Ihmisten täytyy ihailla Carlo Ancelottin erinomaista mieltä ja hänen kykyään säilyttää hyvä mentaliteetti missä tahansa avainpelissä. Kun peliä oli jäljellä enää kymmenen minuuttia, Carlo Ancelotti pystyi vielä tekemään hyviä strategisia järjestelyjä.

Kuitenkin koko pelin vahvuudesta päätellen Real Madrid on todellakin vahvempi. Jos FC Bayern Münchenissä ei olisi ollut loistavaa maalivahtia Manuel Neueria, Real Madrid olisi voinut tehdä sen ainakin kolme maalia kauan sitten. Harry Kanen suurin pahoittelu saattaa olla, että hän ei voinut pukea Jalkapallo fanipaita Lapsille ja pelata koko peliä, muuten hän varmasti löytäisi oikean ajan muuttaa tilannetta. Harmi, että Harry Kanen upea suorituskyky Bundesliigassa tällä kaudella ei ole pystynyt voittamaan yhtään mestaruutta.