Categories
FC Barcelona on nyt erottanut Xavista
29 May

FC Barcelona on nyt erottanut Xavista

Kolme kuukautta sitten FC Barcelonan heikon suorituskyvyn vuoksi Xavi teki aloitteen ja ilmoitti aikovansa jättää joukkueen. Tuolloin Xavi uskoi, että hänen valmennuskykynsä ei riittänyt parantamaan joukkueen yleistä vahvuutta. Sen jälkeen säilyttääkseen Xavin läsnäolon FC Barcelonan pelaajat pukeutuivat Jalkapallo fanipaita Lapsille kilpaillakseen ja pyrkiäkseen voittoon jokaisessa pelissä. Kun FC Barcelonan suorituskyky parani vähitellen, FC Barcelona päätti pitää Xavin jälleen valmentajana, ja joukkue oli valmis antamaan enemmän aikaa muutokselle.

Tällä kertaa Xavi erotti FC Barcelonalta, ei siksi, että hän olisi halunnut lähteä. Koska Xavi kertoi totuuden lehdistötilaisuudessa, hän kertoi toimittajille, että FC Barcelonan ei ollut helppoa kilpailla Real Madridin kanssa, loppujen lopuksi joukkueen taloudellinen tilanne oli erittäin vaikea. FC Barcelonan tilanne on erilainen kuin muiden reilun kilpailun seurojen. He työskentelevät kovasti saavuttaakseen joitain tavoitteita, mutta se ei tarkoita, että kovalla työllä voidaan saavuttaa mestaruus. Xavin suuri totuus suututti suoraan puheenjohtaja Joan Laporta Estruchin, jonka mielestä näin puhunut päävalmentaja ei ollut sopiva jäämään FC Barcelonaan.

Tällä kertaa Xavi halusi todella lähteä. Hän käveli pelaajan pukuhuoneeseen äänettömästi katsoen tuttua määrää FC Barcelona Jalkapallo fanipaita Lapsille, ja kyyneleet ilmestyivät hänen silmäkulmiinsa. Joukkueen menestys on erottamaton jokaisen johdon ponnisteluista, mutta valitettavasti näyttää siltä, ​​​​että kaikki ei ole nyt niin ihanteellinen. Xavi antoi todella kaikkensa FC Barcelonalle, eikä hänen saapumisensa ja lähtönsä aiheuttanut joukkueelle liikaa rahaa.