Categories
CRISTIANO RONALDO vuodatti jälleen kyyneleitä kentällä eikä onnistunut voittamaan mestaruutta
01 Jun

CRISTIANO RONALDO vuodatti jälleen kyyneleitä kentällä eikä onnistunut voittamaan mestaruutta

CRISTIANO RONALDO, joka teki iloisesti maalin kahdesti viimeisellä kierroksella, itki suoraan kentällä tässä finaalissa. Al Nassr FC ei voittanut yhtään mestaruutta tällä kaudella ja sijoittui vain toiseksi. CRISTIANO RONALDO halusi alun perin voittaa tämän finaalin, mutta hän ei odottanut häviävänsä lopulta rangaistuspotkukilpailulla vastustajalleen. CRISTIANO RONALDO pukeutui Sporting CP Jalkapallo fanipaita Lapsille ja pelasi taas 120 minuuttia ottelusta, mutta valitettavasti hän ei onnistunut tekemään kelvollista maalia.

Pettymys tulee vasta kun on odotuksia. Kun CRISTIANO RONALDO yritti parhaansa, mutta ei voittanut, hänen mentaliteettinsa romahti ja hän makasi kentällä itkien. 39-vuotias CRISTIANO RONALDO ei ole vieläkään luopunut tavoitteestaan ​​pyrkiä mestaruuteen. Hän toivoo, että riippumatta siitä, millä Jalkapallo fanipaita Lapsille hän pelaa, hän voi voittaa mestaruuden. CRISTIANO RONALDO lähti kyyneleissään ja tarvitsi joukkuetovereidensa tukea. Loppujen lopuksi 120 minuutin aikataulu oli jo kuluttanut hänen fyysiset voimansa.

Jokaisella on erilaiset käsitykset jalkapallosta. Kroos jäi eläkkeelle, kun hänen uransa oli vielä hyvässä kunnossa. Modric ja Cristiano Ronaldo haluavat edelleen seistä kentällä. Heidän tehtävänsä ei ole vielä suoritettu ja he haluavat johtaa maajoukkuetta parempiin tuloksiin. Ihmiset katsovat Cristiano Ronaldon jatkuvaa voittoa pelissä. Mietin, sopiiko tämä mentaliteetti todella kaikkien elämään?